Minusta

Olen Riia Janhunen Luontaishoitola Keijunpeilin yrittäjä Mikkelistä . Koulutukseltani olen luontaishoitaja, shiatsu- ja aromaterapeutti, lähihoitaja ja sosionomi. Olen siis opiskellut ihmisen hyvinvointiin vaikuttavia asioita monelta kannalta.

 Forever Aloe tuotteet tuovat hyvän lisän jokapäiväiseen hyvinvointiini sekä laajan kirjon tuotteita tarjottavaksi asiakkailleni hoitojen tueksi.

Ajatukseni on hieman muuttunut seitsemän vuoden aikana, minkä olen Foreverin tuotteiden parissa työskennellyt. Aluksi lähdin etsimään tukituotettta asiakkaiden hyvinvointiin ja hieman lisätuloa.

 Nyt tuotteet ovat tärkeä osa työtäni.Tässä työssä saan nauttia auttaessani muita voimaan paremmin niin fyysisesti kuin taloudellisestikin ja joka ei tunnu edes työltä =)
 Voisiko parempaa työtä enää toivoa?Olen kuullut, että jotkut epäilevät onko tämä työtä ollenkaan

No =) töitä saa kyllä tehdä jos aikoo menestyä, mutta jos työstään nauttii niin se ei välttämättä tunnu työltä. 

Jokaisella on varmasti niitä hetkiä, kun tuntuu ettei mikään suju ja on valmis heittämään hanskat tiskiin. Kyllä minäkin olen jokusen kerran ajatellut noin, mutta sitten sydän hyppää voimakkaammaksi kuin aivot ja alan taas muistaa miksi teen tätä työtä.

- Nautin muiden auttamisesta ja haluan jakaa tietoa hyvinvoinnista
-Olen löytänyt ihania ihmisiä matkan varrelta. Osa heistä on vain käväisnyt asiakkaana tai ollut hetken tiimiläisenä, osa taas on tullut jäädäkseen.
- tiimin kanssa työskennellessä saan  työkaverit, joita ilman muuten yksinyrittäjjä on.
- Uusia ideoita, yhdessä tekemistä ja tietojen ja taitojen jakamista.
- Tässä työssä minulla on myös vapaus päätää milloin teen työtä ja missä.  Luon itselleni tavoitteet joiden pohjalta päätän kuinka paljon teen työtä.
- Tiimin kanssa työskennellessä nautin myös siitä, että saan nähdä muiden kehittyvän ja kasvavan kohti parasta itseään. Aina se tie ei vie Foreverissä johtajuustasolle vaan voi luoda pohjan jollekin muulle suunnalle.

Olen myös saanut/joutunut haastamaan itseäni kauaksi mukavuusympyrästäni.


Tämä työ antaa mahdollisuuden itsensä kehittämiseen ja haastamiseen. Se ei ole pakollista, mutta loppupelissä äärettömän antoisaa, jos sille tielle lähtee. Toisilla taidot ovat jo sitä luokkaa että tämä työ sujuu kuin vettä vaan, mutta minulla on ollut pieniä nyppylöitä ylitettävänä =)


En ole koskaan nauttinut muiden edessä puhumisesta ja ajatukseni olikin aluksi etten koskaan pidä mitään kutsuja! Ystävän houkuttelemana sellaiset pidin, tietämättä juuri mitään rasvoista sun muista purnukoista. Onneksi vieraista eräs tiesi ja kertoi auliisti kokemuksistaan ja kutsut onnistuiva ja tästä "kutsujen pelastajasta" tuli tiimiini vahva osaaja ja ihana työkaveri =)
(Olisin kyllä saanut apua ylälinjalta, jos olisin sitä pyytänyt , mutta eipä tullut mieleen)
No tänä päivänä hemmotteluhetkien pitäminen on lempipuuhaani =)

Seuraava murheenkryyni eli kasvunpaikka on ollut tämän tietotekniikan kanssa (ja se jatkuu edelleen) Lukihäiriöisenä en tykkää kirjoittaa muiden luettavaksi, koska en näe virheitäni. ja entäpä nämä webinaarien pitämiset ja skype palaverit HUH HUH. Auta siinä nyt sitten muita,kun Joka kerta otsasuoni pullottaa ennen aloitusta, mutta kyllä ne tehtyä tulee. Pikkuhijaa alan enkä jo hengittää yhteyksiä ottaessani, joten edistystä näkyvissä. 

No Jos en tykännyt kutsujen pitämisestä niin koulutusten tekeminen tuntui aivan hirveälle. Ylälinjani sai minut houkuteltua yleisön eteen ensin tiimin tapahtumissa ja jollain ilveellä se sai minut nousemaan lavalle puhumaan monelle sadalle ihmiselle ja vielä mikrofooniin.  Nyt kouluttaminen tuntuu vatsanpohjassa kutinalle, mutta ei aiheuta enää unettomia öitä.

Eikä sitten puhuta näistä tiimin yhteisistä tapahtimista mitään.... muotinäytöksen malli tai meikkimallina olo ei ehkä ole sitä minun vahvinta kutsumustani, mutta ompahan tullut niitäkin kokeiltua.

Koen kasvaneeni huimasti ihmisenä näiden vuosien varrella mitä olen ollut mukana toiminnassa. Olen saanut työkavereita, ystäviä, paljon uutta tietoa sekä huippu tuotteita oman hyvinvoinnin edistämiseen. Olen myös päässyt matkustamaan Foreverin tapahtumiin firman piikkiin, nähnyt jo sellaista mistä en osannut edes uneksia.

 Vielä on matkaa jäljellä huimasti,  niin omassa kasvussa kuin tavoitteiden saavuttamisessakin. Joten jos haluat hypätä mukaan niin TERVETULOA!

Yhdessä kaikki on mukavempaa =)