Tarjoukset

Saammeko esitellä kuukauden tuotteen:
 huomisen ihonhoitotuote jo tänään –
   hydrating serum

Tämä kosteuttava bestis sisältää neljää erityyppistä hyaluronihappoa, jotka sekä kosteuttavat ihon pintakerrosta että sitovat kosteuden syvemmälle ihoon. Tämä upea tuote vie päivittäisen ihonhoitorutiinin aivan uudelle tasolle.

Hyaluronihappo ei ole nimestään huolimatta happo, vaan sokerilaji nimeltään glykosaminoglykaani. Hyaluronihappoa on elimistössä luonnostaan, ja se pystyy sitomaan jopa 1 000 kertaa oman painonsa verran vettä. Elimistössä se muodostaa geelimäistä ainetta, joka muun muassa toimii kosteuttavana voiteluaineena ja iskuja vaimentavana täyteaineena ihon elastisten säikeiden, kollageenin ja elastiinin, välissä.

Ainesosiin sisältyvät kookospähkinän ja sheavoin rasvahapot saavat hydrating serumin sulautumaan ihoon. Valkohytykkä sitoo kosteutta ja auttaa torjumaan ulkoisia ympäristörasituksia, ja mimosan ja valkoisen teen luonnolliset antioksidantit torjuvat vapaita radikaaleja. Jos et vielä ole kokeillut hydrating serumia, siitä tulee todennäköisesti meikkipussisi uusi suosikki.

Edut

Neljää erityyppistä kosteuttavaa hyaluronihappoa

Valkoisen teen ja mimosapuun uutteet torjuvat vapaita radikaaleja

Hoitavia ainesosia

Pehmentävä ja kosteuttava

Seerumi, joka imeytyy nopeasti ihoon

Vinkki!

Kun lisäät hydrating serumin päivittäiseen ihonhoitorutiiniisi, voit moninkertaistaa tavallisen kosteusvoiteesi tehon.

Tiesitkö, että…

hydrating serum voitti palkinnon London Beauty Awardseissa 2020? Lisäksi se on saanut arvostetun EXCELLENT-arvosanan Dermatestin® suorittamissa dermatologisissa testeissä.

 

Huhtikuun tarjous hemmottelee kasvoja

Seerum ( 40€)
+1 kpl bio-cellulose mask ( 12€)
yhteishintaan 50 €

kaupanpäälle   Jade Face Roller.

Tällä aidosta jadesta valmistetulla hierontarullalla voit hemmotella kasvojasi. Rullaile ihoa rullalla verenkierron vilkastuttamiseksi. Rullan käyttäminen hydrating serumin levittämiseen tai aloe bio-cellulose maskin päällä saa tuotteen imeytymään helpommin ihoon.

Vinkki! Säilytä Jade Face Roller jääkaapissa, niin se tuntuu ihanan viileältä. Sinkityt metalliosat, nikkelitön. 

Tarjous voimassa niin kauan kuin varastoa riittää tai 15.4 saakka. 


Tarjouksen saat soittamalla tai laittamalla viestiä
numeroon  050 5431717

Tuotteista lisää tietoa shopissa tai voit olla yhteydessä suoraan minuun niin autan sinua valitsemaan sinulle sopivat tuotteet.

Tilauksen voit jättää shopin kautta tai soittamalla tai viestillä suoraan minulle 050 5431717.

Aurinkoisia päiviä =)